Kupón: Xiaomi Amazfit s výdržou až 45 dní, populárne v 50. krajinách za 54.74€ z pôvodných 62.82€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Amazfit

Zahraničný e-shop ponúka zľavový kupón pre populárne Xiaomi Amazfit hodinky.

Spoločnosť Xiaomi v spolupráci so spoločnosťou Huami, ktorá vyrába populárne náramky Xiaomi Band, prestavila nedávno nové hodinky. Hodinky Huami Amazfit Pace Lite Version (na EU trhoch názov Amazfit Bip) prichádzajú s 1.28 palcovým displejom s rozlíšením HD, ktorých dizajn je krásny, čistý, jednoduchý. Vážia iba 18 gramov, s remienkom 32 gramov. Displej chráni Gorilla Glass sklo s pekným 2.5 stupňovým zahnutím. Hodinky obsahujú GPS modul spoločnosti Sony, vďaka čomu vyhodnocujú trasu presnejšie.

Podporujú športové módy ako: beh, chôdza, jazda na bicykli. Tiež je tu voľba kontinuálneho monitorovania tepu v určitých časových intervaloch. Nové hodinky tiež majú certifikáciu IP68, vďaka ktorej sú vode-odolné. Displej obsahuje reflexnú vrstvu, vďaka ktorej je dokonale viditeľný na priamom slnečnom svetle. Spoločnosť Huami si na nových hodinkách dala skutočne záležať, obsahujú batériu s kapacitou 190mAh vďaka ktorej vydržia až 45 dní na jedno nabitie. Ďalej obsahujú bežné funkcie ako push notifikácie, merianie spánku a podobne.

Cena hodiniek v predaji v anglickej verzií sa pohybuje v cene 62.82€.

Vďaka kupónu s názvom: BIP60

cena klesne na hodnotu: 54.74€. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 4.07€, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Amazfit Bip

Návod: Ako použiť zľavové kupóny v e-shope Banggood

 

Hodinky Xiaomi Amazfit Bip trhajú predaje v 50. krajinách: V celosvetovom predaji na 3. mieste!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše