Exkluzívny kupón: Xiaomi Band 3 v GLOBAL variante za 16.85€ z pôvodných 22.65€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Band 3

Zahraničný e-shop ponúka náramok Xiaomi Band 3 v GLOBAL variante, s angličtinou, určenej pre EU trhy. Uvedená verzia je totožná, ktorú kúpite aj na Slovensku.

Náramok Xiaomi Band 3 prichádza s 0.78 palcovým OLED displejom, prechádzajúci model Xiaomi Band 2 obsahuje 0.42 palcový displej. Kapacita batérie sa zvýšila zo 70 mAh, na 110 mAh, vďaka ktorej náramok vydrží na jedno nabitie približne 20 dní používania. Samozrejmosťou ako u predchádzajúcej generácie nechýba monitorovanie spánku, krokomer, merač spálených kalórií, notifikácie. U náramku Xiaomi Band 2 bola vodotesnosť typu IP67 do hĺbky 1 metra vody po dobu 30. minút.

Nový náramok Xiaomi Band 3 získava certifikáciou IP68, vďaka ktorej je vodotesný do hĺbky 50 metrov.

Cena náramku v medzinárodnej GLOBAL variante (s angličitnou, nie čínštinou) sa pohybuje v cene 22.65€.

Vďaka kupónu: BG18B3

cena klesne na hodnotu: 16.85€. Poštovné je zadarmo.

Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Band 3

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Náramky Xiaomi Band sú najpredávanejšie na svete: zvýšenie predaja až o 90.9%!

 

 

 

 

 

 

Xiaomi Band 4 s kupónom lacnejší

Náramok Xiaomi Band 4 získava 0.95 palcový farebný AMOLED displej s rozlíšením 120 x 240 pixelov. Predchádzajúca verzia náramku Xiaomi Band 3 obsahuje menší 0.78 palcový displej. Konečne u nového náramku je aj zvýšený jas displeja, ktorý je čitateľný aj na slnku. Kapacita batérie nového náramku bola zvýšená na hodnotu 135 mAh, u prechádzajúceho modelu to bolo 110 mAh. Aj napriek použitiu tentokrát farebného displeja, výdrž náramku je zachovaná na skvelých 20 dní. Zoberme si skutočnosť, že náramok obsahuje AMOLED displej, pre porovnanie hodinky s farebným displejom vydržia pár dní.

Samozrejmosťou ako u predchádzajúcej generácie nechýba monitorovanie spánku, krokomer, merač spálených kalórií, notifikácie. Náramku nechýba certifikácia IP68, vďaka ktorej je vodotesný do hĺbky 50 metrov, po dobu 30. minút. Vylepšenie získala aj technológia bluetooth. Zatiaľ čo Xiaomi Band 3 obsahuje bluetooth verzie 4, nový Xiaomi Band 4 obsahuje technológiu bluetooh 5.0, ktorá zaručuje väčší, silnejší dosah prepojenia so smartfónom, synchronizácia so smartfónom je výrazne rýchlejšia ako u predchádzajúceho modelu náramku. Náramku Xiaomi Band 4 oproti predchodcovi konečne nechýba funkcia zobrazovania mena volajúceho.

V predaji sa náramok nacháza v GLOBAL verzii – totožná verzia, ktorá sa predáva aj na Slovensku, s angličtinou.

Cena je na úrovni 34.54€.

Vďaka kupónu: GBBAND4MI

cena klesne na hodnotu: 29.90€. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 1.35, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. V obehu je obmedzený počet kupónov.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Band 4 GLOBAL VERSION pre EU trhy

Návod: Toto je najlepšia aplikácia pre ciferníky k Xiaomi Band 4

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Gearbeste? Takto ho nájdeš

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

8 dôvodov prečo sa oplatí nakupovať na Gearbeste: Servisné stredisko v EU

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše