Potvrdené: Už zajtra sa dozvieme názov vlajkového modelu značky Redmi

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Nová značka Redmi už má na trhu niekoľko nových smartfónov vrátane Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro, Redmi 7. Okrem smartfónov nechýbajú aj slúchadlá Redmi Airdots, alebo práčka Redmi 1A.

Spoločnosť v tomto roku predstaví aj smarfón s tohtoročným vlajkovým procesorom QualcommuSnapdragon 855CEO spoločnosti Redmi Lu Weibing najnovšie prostredníctvom čínskej sociálnej siete Weibo odhalil možné názvy, ktoré by nový model mohol získať.

Spoločnosť Huawei používa u svojich smartfónoch označenie „P20“, spoločnosť Vivo používa smartfóny série „X“. Značka Smartisan používa oznaČenia „T“. Podľa posledných informácii názov nového smartfónu bude Redmi K20 (prípadne aj jeho vyššia verzia PRO).

Od nového modelu sa ďalej očakáva, že získa 8GB RAMinterné úložisko na úrovni 128GB, predný fotoaparát by nový model mal získať 32 megapixelový, hlavný fotoaparát 48, 8 a 13 megapixelový. Uhlopriečka displeja by mala predstavovať 6.39 palca. Očakáva sa kapacita batérie na úrovni 4 000 mAh. Potvrdený je snímač otlačkov prstov v displeji. 

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše