Toto je nová Xiaomi DDPAI miniONE kamerka do auta!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s ďalším novým produktom.

Rovnako ako mnoho produktov spoločnosti aj nový produkt vznikol prostredníctvom čínskej crowdfundingovej kampane Xiaomi Youpin. Novým produktom je Xiaomi DDPAI miniONE kamerka určená do auta. Nová kamerka získava menšie rozmery a je ju možné otáčať o 360°. Kamerka obsahuje snímač Sony IMX307, taktiež obsahuje až 6 vrstvový celosklenený objektív. Schopná je dosiahnuť efekt nočného videnia až na úrovni vlka. Či už ide o vonkajšie podmienky s nízkou svietivosťou alebo slabými svetlami auta, poznávacie značky automobilov a chodci sú stále jasne viditeľné. Vďaka senzoru pre náhle kolízie video je vždy dobre chránené a táto stopa nebude vymazaná.

Nová kamerka obsahuje vlastné interné úložisko typu eMMC, kedy nie je potrebné dokupovať Micro SD kartu, práve interné úložisko zaručuje až päťkrát rýchlejšie čítanie obsahu ako bežné Micro SD karty. Počet vymazávaní interného úložiska je až 5000 krát dlhší ako životnosť Micro SD karty. Kamerka bude k dispozícii so 16 alebo s 32GB interným úložiskom.

Na platforme Xiaomi Youpin sa cena kamerky so 16GB interným úložiskom pohybuje v cene 44 dolárov, s 32GB interným úložiskom v cene 54 dolárov.


Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše