Odhalený dizajn prvého smartfónu spolupráce Xiaomi a Meitu

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


 

Spoločnosť Meitu s predajom smartfónov definitívne v tomto roku skončila.

Vývoj, výrobu a predaj bude zabezpečovať spoločnosť Xiaomi prostredníctvom svojich smartfónov. Spoločnosť Meitu ale získa podiel z predaja smartfónov spoločnosti Xiaomi. Smartfóny Meitu boli hlavne využívané na selfie fotografie, viac si tieto smartfóny čínskej spoločnosti kupovali ženy. Práve spoločnosť Meitu má množstvo patentov a technológii na úpravu fotografii. Práve tieto patenty využije spoločnosť Xiaomi v svojich smartfónoch.

„Vďaka výrobe smartfónov, ktoré skrášľujú ľudí znamená, že sa staráme vyplniť medrzeru na trhu, ale objem predaja je veľmi malý. Z toho dôvodu nie sme schopní znížiť výrobné náklady, aby sme konkurovali v intenzívnej cenovej vojne. V dôsledku toho bude v polovici roka zatvorený obchod s mobilnými telefónmi a výhradnú licenciu spoločnosti Meitu Mobile získa spoločnosť Xiaomi Corporation, “ v oficiálnom vyjadrení oznámila spoločnosť Meitu.

Podľa finančnej správy spoločnosti Meitu tržby spoločnosti z jej internetového obchodu vzrástli medziročne o 26.3 percenta na 948 miliónov juanov (141,31 milióna USD) v roku 2018, zatiaľ čo výnosy z inteligentného hardvéru medziročne klesli o 50,7 percenta na 184 miliónov juanov za minulý rok.

Telefóny Meitu budú teraz vyvíjané, vyrábané, predávané a propagované spoločnosťou Xiaomi. Spoločnosť Meitu bude aj naďalej poskytovať podporu pre zobrazovacie technológie a algoritmy krásy. Okrem toho je spoločnosť Xiaomi tiež oprávnená vyrábať a propagovať rad inteligentných hardvérových produktov značky Meitu. Spoločnosť Xiaomi sa k tomuto rozhodnutiu vyjadrila s tým, že obrazové algoritmy a technológie spoločnosti Meitu pomôžu používateľom smartfónov poskytnúť lepší zážitok z fotoaparátu.

Na obrázku vyššie najnovší únik odhaľuje aká by mohla byť podoba pripravovaného smartfónu. Ako môžme vidieť fotoaparát je riešený podobne, ako u smartfónu Asus Zenfone 6.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše