Už zajtra: Xiaomi predstaví až 8 nových produktov!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Xiaomi už zajtra plánuje predstaviť nové produkty.

Podľa dostupných informácii môžeme očakávať, že zajtrajšia konferencia bude jednou z najväčších v histórii spoločnosti. Prostredníctvom sociálnych sietí spoločnosť odhalila, že plánuje predstaviť až 8 nových produktov. Ako už vieme, medzi novými produktmi nebude chýbať najočakávanejší náramok Xiaomi Band 4.

Okrem náramku spoločnosť má predstaviť až 6 z brusu nových produktov, ktoré budú určené do domácnosti, medzi ktorými majú byť kuchynské spotrebiče.  Spoločnosť má predstaviť aj tajomný produkt, ktorý má „zmeniť osud“. Bude to konečne skladací smartfón?

Tak ako sa predpokladalo nový náramok Xiaomi Band 4 získa farebný displej. Telo náramku bude podobné ako u náramku Xiaomi Band 3, displej bude rovnako pokrývať sklo s 3D zahnutím. Náramok skutočne získa nové užívateľské rozhranie, ktoré bude viac atraktívnejšie.

Keďže displej náramku bude farebný, potvrdzuje sa aj vyššia kapacita batérie na úrovni 135 mAh. Náramok Xiaomi Band 3 obsahuje 110 mAh batériu. Vylepšenie získa aj technológia bluetooth. Náramok Xiaomi Band 3 má snímač Bluetooth 4.2. Nový náramok Xiaomi Band 4 získa najnovší snímač Bluetooth 5.0, vďaka ktorému prepojenie s náramkom bude silnejšie s väčším dosahom. Náramok má prísť v dvoch prevedeniach, s NFC čipom a bez NFC čipu.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše