Až 62€ kupón: 10.1 palcový Xiaomi Mi Pad 4 Plus s výdržou 18 hodín za 240.62€ z pôvodných 303€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi v auguste nečakane predstavila nový tablet Xiaomi Mi Pad 4 Plus.

Tablet Xiaomi Mi Pad 4 Plus získava 10.1 palcový displej s rozlíšením Full HD+. Nový tablet získava procesor Snadpragon 660, nechýba RAM s kapacitou 4GBinterné úložiská s kapacitou 64GB alebo 128GB. Hlavný fotoaparát nový tablet získava 13 megapixelový, predný fotoaparát 5 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 8260 mAh. Novému tabletu nechýba duálna Wifi, audio jack, taktiež slot pre dátovú kartu.

Uvedená varianta je s GLOBAL ROM, ktorej súčasťou je aj slovenčina, aj aplikácia Google Play. Táto varianta neobsahuje aktualizácie nadstavby MIUI. Cena varianty so 64GB interným úložiskom sa pohybuje v cene: 303€.

Vďaka kupónu: BG50a961

cena klesne na hodnotu: 240.62€. Tablety Xiaomi sa oficiálne na EU trhoch nepredávajú, v tomto tablete je verzia MIUI nahraná dodatočne, pravdepodobne bez aktualizácii, systém slovenčinu má. Pre svoju funkciu prehliadania internetu, sťahovanie aplikácii Google Play je to postačujúce. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Odporúčame vybrať poštovné typu EU priority line, ktoré je v sume 2.07€, kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení produktu. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý.

Návod: Ako použiť zľavové kupóny v e-shope Banggood

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše