Kupón: Xiaomi Amazfit Smart Watch 2 GLOBAL s AMOLED za 177.35€ z pôvodných 213.88€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Huami, ktorá vyrába pre spoločnosť Xiaomi náramky Mi Band, ako aj hodinky Amazfit, v minulom mesiaci predstavila nový model hodiniek.

Nové hodinky Xiaomi Amazfit Smart Watch 2 / Verge 2 získavajú 1.3 palcový AMOLED displej s rozlíšením 454 x 454 pixelov, displej chráni odolné sklo Gorilla Glass 3. Procesorom nových hodiniek je Snapdragon Wear 2500 od spoločnosti Qualcomm. Hodinky obsahujú keramické telo s extrémnou tvrdosťou. Spoločnosť Huami sa vyjadrila, že keramické telo prechádza až 24 komplexnými výrobnými procesmi s dobou 35 dní.

Kapacita RAM dosahuje úroveň 512 mb, interné úložisko na úrovni 4GB. Hodinkám nechýba certifikácia IP68, vďaka ktorej sú vodotesné do hĺbky 50 metrov, po dobu 30. minút. Kapacita batérie dosahuje úroveň 420 mAh, vďaka ktorej vydržia približne 28 hodín používania – pri využívaní SIM karty. Taktiež nechýba integrovaný GPS modul, vďaka ktorému je možné uskutočňovať rôzne športové aktivity vrátane behu, chôdze, jazde na koni, horolezectvu, futbalu. Hodinky podporujú aj funkciu bezkľúčového vstupu do vozidla čínskej značky automobilov Xiaopeng Automobile.

Hodinky prichádzajú v 3 verziách, v základnej verzii, vo verzii s meraním EKG, vo verzii Avengers.

Cena keramickej verzie v GLOBAL variante – určenej pre EU trhy, s angličtinou sa pohybuje na úrovni 213.88€.

Vďaka kupónu: BGDealspotr0706

cena klesne na hodnotu: 177.35€.  Poštovné typu EU Priority Line je v cene 4.39€.  Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Amazfit Smart Watch 2

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše