Dôležité: V e-shopoch menu si zmeňte na Euro €, na Banggoode nakupujte len cez počítač / notebook

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


V prípade Banggood na nákup použite počítač/notebook, vtedy presmerovanie funguje z našej stránky, zo smartfónu nefunguje. Len pri nákupe z počítača/z notebooku máte nárok na našu podporu v prípade problémov. Cez aplikáciu v smartfóne nenakupujte, ceny v aplikácii môžu byť odlišné / nárok na našu podporu cez aplikáciu v smartfóne nemáte. 

Ďalej nám ľudia píšu, že cena v e-shopoch je vyššia ako uvádzame v článku – prednastavené v e-shopoch je mena dolár USD, nie EURO. Vždy si v prvom rade zmente menu na EURO. Vtedy sa zobrazia ceny, ktoré uvádzame. Samozrejme nezabudnite uplatniť zľavový kupón, ktorý uvádzame v článkoch, ak k produktu je.

Zmena meny je dôležitá aj pri platbe na Paypali – kde sa zobrazuje výsledná cena za produkt vyššia, akú uvádzame.

Pri platbe bankovou kartou to nehrá rolu – vtedy výsledná cena za produkt je správna, ktorú uvádzame, dôležité to je pri objednávkach, ktoré chcete platiť Paypalom. Ak by ste kupovali produkt v dolároch a šli ho platiť Paypalom, Paypal si menu premení 1:1, kedy je cena vyššia. Ak kupujete produkt v eurách, cena sedí presne, ktorú uvádzame. Preto vždy kupujte v EURách. Samozrejme pred potvrdením platby vidíte na Paypali presnú sumu, ktorú idete platiť.

V každom e-shope si menu zmeníte v pravom hornom rohu.

V prípade smartfónu, menu prepnete na Gearbeste úplne na spodku stránky. V prípade Aliexpressu cez smartfón sa mena prepnúť nedá na stránke produktu, nevadí, na Aliexpresse sa platí len kartou, vtedy výsledná cena za produkt je správna. V prípade Banggoodu cez samrtfón sa tiež nedá mena prepnúť na euro. Použite prosím pc.

Nezabúdajte, že kupóny ktoré zverejňujeme, vždy platia pre sklad, na ktorý smeruje náš odkaz z našich článkov. Ak by kupón platil aj pre iný sklad, v článku to uvedieme, že platí aj pre iný sklad.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše