EU verzia lacnejšia ako čínska: Xiaomi pás pre chodenie za 318.62€, poštovné zadarmo

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi WalkingPad je pás, ktorý je určený pre chodenie. Má hmotnosť len 28kg, podporuje zaťaženie používateľom do hmotnosti 90kg. Plocha pre chodenie má rozmery 120cm x 41.5cm. Podporuje rýchlosť od 0.5 km /h do 6km / h. Vyrobený je z hliníkovej zliatiny s procesom pieskovania. Taktiež obsahuje LED displej, ktorý zobrazuje informácie o prejdenej vzdialenosti, taktiež tieto informácie je možné zobrazovať na Xiaomi Tv. Hrúbka produktu je na úrovni 12.9cm.

Pokiaľ ide o výkon, bežecký pás Xiaomi ponúka dva režimy pohybu: režim konštantnej rýchlosti vhodný pre začiatočníkov, automatický režim, vhodný pre skúsených športovcov, ktorý môže byť voľne ovládaný adaptívnym systémom riadenia rýchlosti. Samozrejmosťou nechýba spárovanie so smartfónom.

Cena produktu sa bežne pohybuje na úrovni 366.54€.

Aktuálne v rámci júlových výpredajov cena klesla na hodnotu: 318.62€ vo verzii s EU adaptérom, čínska verzia je drahšia na úrovni 348.16€.

Poštovné Europe Railway Priority Mail je zadarmo. Pri tomto type poštovného ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi pás

8 dôvodov prečo sa oplatí nakupovať na Gearbeste: Servisné stredisko v EU

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše