Exkluzívna cena v CZ sklade: Luxusne čierny vysávač výrobcu Xiaomi produktov, umýva vodou za 293.76€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

V spolupráci so spoločnosťou VIOMI, ktorá pre spoločnosť Xiaomi vyrába množstvo produktov vrátane pračiek, termosiek, chladničiek, ohrievačov vody, filtrov do chladničky sa nachádza na trhu aj zaujímavý vysávač.

VIOMI V2 vysávač obsahuje výkon na úrovni 2150P, ktorý je vyšší ako u prvej generácie Xiaomi vysávača, ktorý umýva vodou. Rovnako mu nechýba spárovanie s aplikáciou v smartfóne. Vysávač obsahuje aj nádržku na vodu s kapacitou 560 ml, umývanie je riešené rovnako ako u Xiaomi vysávača, kedy sa vodná nádržka nacvakne na spodnú stranu vysávača. Vtedy je možné súčasne vysávať, aj umývať. Samozrejmosťou je automatický návrat na nabíjaciu stanicu.

Cena vysávača v CZ sklade sa pohybuje na úrovni 293.76€, poštovné DHL z CZ skladu je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v CZ sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Viomi vysávač

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše