Exkluzívny kupón: Kefka výrobcu Xiaomi produktov, s výdržou 3 mesiace za 31.06€ z pôvodných 38.82€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť VIOMI pre spoločnosť Xiaomi vyrába množstvo produktov vrátane pračiek, termosiek, chladničiek, ohrievačov vody, filtrov do chladničky. Tentokrát prichádza na trh nová zubná kefka.

Zubná kefka s názvom Viomi VXYS01 má 5 režimov čistenia, taktiež má 2 minútový časovač s intervalom oznámenia 30 sekúnd. Zubná kefka vibruje až 31 000 úderov za minútu. Na nabíjanie slúži stojan, do ktorého sa jednoducho zubná kefka vloží. Toto nabíjanie rovnako ako u iných kefiek funguje bezdrôtovo, bez žiadnych konektorov na zubnej kefke. Nechýba jej certifikácia IPX7, kedy jej neublíži ponorenie pod vodu. Na jedno nabitie vydrží až 90 dní používania, batéria má kapacitu až 2000 mAh, u bežných Xiaomi kefiek je to len 1000 mAh batéria.

Cena kefky sa pohybuje na úrovni: 38.82€.

Vďaka kupónu: BGVX0197

cena klesne na hodnotu: 31.06€.

Poštovné EU Priority Line je v cene 4.60€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Viomi kefka

Návod: Ako použiť zľavové kupóny v e-shope Banggood

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše