Exkluzívny kupón: Lenovo Watch X s výdržou až 45 dní, s menším displejom za 29.76€ z pôvodných 45.10€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Lenovo Watch X získavajú menší displej na, na ktorom je možné zobrazovať napríklad informácie o snímaní tepu. Ich telo je vyrobené z chirurgickej ocele, prednú časť hodiniek chráni zafírové sklo.

Hodinky sú taktiež vodotesné, svietia v tme. Keďže hodinky obsahujú aj displej, ich výdrž je o niečo kratšia ako u predchádzajúceho modelu Lenovo 9. Podľa výrobcu je to 45 dní na jedno nabitie. Nechýba totožné párovanie prostredníctvom aplikácie v smartfóne, ako u modelu Lenovo 9. Sú aj vodotesné do hĺbky 80 m.

Ich cena sa pohybuje na úrovni 45.10€.

Vďaka kupónu: BGwatchx

cena klesne na hodnotu: 29.76€.  Poštovné typu EU Priority Line je v sume 4.62€, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje z facebook aplikácie, pre presmerovanie použite prehliadač v smartfóne/ v tablete, alebo v pc/ v notebooku.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s hodinkami Lenovo Watch X

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše