Exkluzívny kupón: Nádherné Amazfit tenisky za 43.74€ z pôvodných 53.34€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Huami, ktorá je výrobcom populárnych náramkov Xiaomi Band, hodiniek a náramkov Amazfit nedávno predstavila nové tenisky.

Nové Amazfit tenisky veľmi ľahké a zaručujú stabilitu pri športovaní. Prichádzajú vo viacerých farebných prevedeniach od veľkosti 35 – 40 pre dámy, pre pánov veľkosti od 39 – 45.

Info: Tieto tenisky máme otestované, číslo tenisiek je totožná verzia ktorú bežne nosíte, tenisky nemajú čínske menšie čísla.

Cena tenisiek sa pohybuje na úrovni 53.34€.

Vďaka kupónu: 715bfc

cena klesne na hodnotu: 43.74€. Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou.Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Amazfit tenisky

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Návod: Ako použiť zľavové kupóny v e-shope Banggood

 

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše