Konečne kupón po dlhom čase: Xiaomi Amazfit 2 za 118.23€ z pôvodných 147.82€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016


Spoločnosť Huami, ktorá vyrába pre spoločnosť Xiaomi náramky Mi Band, v spolupráci so spoločnosťou Xiaomi nedávno prišla na trh s novou generáciou hodiniek Amazfit. Nový model hodiniek je nástupcom prvej generácie hodiniek Xiaomi Amazfit. Spoločnosti Huami a Xiaomi na druhej generácií hodiniek pracovali 16 mesiacov.

Nové hodinky Amazfit Pace 2 získavajú 1.34 palcový displej s rozlíšením 320×300 pixelov, nechýba certifikácia IP67. Procesor hodiniek je taktovaný na frekvenciu 1.2 GHz, nechýba RAM s kapacitou 512MB, interné úložisko s kapacitou 4GB, nechýba Bluetooth 4.0, taktiež Wifi. Hodinky obsahujú GPS modul, snímač tepu, krokomer.

Dizajn druhej generácie hodiniek je krajší, hodinky sú precízne spracované, s keramickým rámom alebo s kovovým rámom. Sklo displeja má mierne 2.5 stupňové zahnutie. Na hodinkách je možné nastaviť až 11 režimov športovania. Hodinky vďaka neustálemu monitorovaniu dokážu vypočítať spotrebu kyslíka, vyhodnoťiť zaťaženie pri cvičení. Pri neustále aktívnom GPS hodinky vydržia na jedno nabitie približne 35 hodín. Pri bežnom používaní bez GPS je to približne 5 dní, samozrejme aj s používaním notifikácií. Tento model hodiniek je veľmi populárny o čom svedčí aj mnoho užívateľských recenzií na stránke e-shopu.

Cena v e-shope sa pohybuje na úrovni: 147.82€.

Vďaka kupónu s názvom: BGAS127

cena klesne na hodnotu: 118.23€. Uvedená verzia hodiniek obsahuje angličtinu. Odporúčame vybrať poštovné typu EU priority line, ktoré je v cene 4.66€, kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení produktu.  Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Amazfit hodinky 2. generácie

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

 

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše