Exkluzívny kupón: Xiaomi Amazfit Stratos 2S so zafírovým sklom za 178.24€ z pôvodných 218.34€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016


Spoločnosť Huami, ktorá vyrába pre spoločnosť Xiaomi náramky Mi Band, v spolupráci so spoločnosťou Xiaomi nedávno prišla na trh s novou generáciou hodiniek Amazfit.

Tentokrát prichádza na trh novšia generácia hodiniek Amazfit Stratos 2S, ktoré získavajú 1.34 palcový displej s rozlíšením 320×300 pixelov, nechýba certifikácia IP67. Procesor hodiniek je taktovaný na frekvenciu 1.2 GHz, nechýba RAM s kapacitou 512MB, interné úložisko s kapacitou 4GB, nechýba Bluetooth 4.0, taktiež Wifi. Hodinky obsahujú GPS modul, snímač tepu, krokomer.

Dizajn pôvodnej druhej generácie hodiniek je krásny, hodinky sú precízne spracované. Sklo displeja má mierne 2.5 stupňové zahnutie. Na hodinkách je možné nastaviť až 11 režimov športovania. Hodinky vďaka neustálemu monitorovaniu dokážu vypočítať spotrebu kyslíka, vyhodnotiť zaťaženie pri cvičení. Pri neustále aktívnom GPS hodinky vydržia na jedno nabitie približne 35 hodín. Pri bežnom používaní bez GPS je to približne 5 dní, samozrejme aj s používaním notifikácií.

Oproti predchádzajúcej generácii Amazfit 2 hodiniek u tohto nového modelu displej chráni zafírové sklo, náramok hodiniek je kožený. Ostatné parametre sú totožné. Uvedená verzia hodiniek je určená pre EU trhy.

Ich cena sa pohybuje na úrovni: 218.34€.

Vďaka kupónu: BGAS2S

cena klesne na hodnotu: 178.24€. Odporúčame vybrať poštovné typu EU priority line, ktoré je v cene 4.09€, kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení produktu. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Amazfit Stratos 2S

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

 

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše