O 80€ lacnejšia ako na SVK, kupón: Xiaomi kolobežka za 303€, na SVK 383€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop Banggood teraz ponúka Xiaomi kolobežku lacnejšie vďaka kupónu.

Kolobežka dosahuje maximálnu rýchlosť 25km/h, tento model kolobežky je vyššia verzia s dojazdom 30 km na jedno nabitie. Maximálna nosnosť je 100kg. Kolobežka disponuje tzv. kinetickým energetickým módom, vďaka ktorému energia v batériach je dobíjaná pri voľnej jazde bez zapnutia pohonu. Na volante je vidieť 4 LED diódky, ktoré udávajú zostávajúcu kapacitu batérie. Na spárovanie s kolobežkou slúži aj aplikácia pre smartfón, kde je možné vidieť aktuálnu rýchlosť, zostávajúcu kapacitu batérie.

Cena kolobežky sa pohybuje v cene 405.50€.

Vďaka kupónu: miscooter1

jej cena klesne na hodnotu: 303€. Uvedená cena je konečná bez ďalších poplatkov navyše pri doručení. Poštovné European Railway Direct Mail je zadarmo. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi kolobežka

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Návod: Ako použiť zľavové kupóny v e-shope Banggood

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše