Exkluzívny kupón: Xiaomi zámok so snímačom otlačkov za 50.12€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pred pár týždňami predstavila ďalší nový produkt.

Rovnako ako mnoho produktov spoločnosti, aj nový produkt vznikol prostredníctvom čínskej crowdfundingovej kampane na platforme Xiaomi Youpin. Novým produktom je AreoX Smart Fingerprint U-lock, zámok so snímačom otlačkov prstov.

Nový zámok môže byť použitý na uzamknutie kolobežky, bicykla, či skútra. Nechýba odolnosť voči prachu a vode, s certifikáciou IP65. Tyč zámku je veľmi pevná, aby vydržala vysoký stupeň tlaku. Snímač otlačkov je veľmi rýchly, kedy zámok môže byť odomknutý za 0.55 sekundy. Na jedno nabitie vydrží až 12 mesiacov používania, dobíja sa prostredníctvom USB C káblika. K zámku je dodávaný aj fyzický kľúč, ak by batéria bola vybitá. Samozrejmosťou je možné zámok dobiť aj prostredníctvom Powerbanky.

S verzia rozmery: 22.4 x 13 x 3.2 cm.

L verzia rozmery: 30 x 13 x 3.2 cm.

Cena v predaji sa pohybuje v cene: 53.70€ vo velkosti S.

Vďaka kupónu: AREOX610

cena klesne na hodnotu: 50.12€.

Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Areox zámok

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše