Balenie s 2x batériami, kupón: Xiaomi FIMI s výdržou 25. minút, s displejom v ovládači za 233.11€ z pôvodných 261€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pred pár týždňami predstavila nový dron.

V predaji zahraničného e-shopu sa objavil nový model dronu Xiaomi FIMI. Novému dronu nechýba kamera s možnosťou nahrávania Full HD videii. Vďaka batérii s kapacitou 2000 mAh dron vydrží až 25. minút používania na jedno nabitie. Ovládač dronu obsahuje 4.3 palcový farebný displej, ktorý dokáže zobrazovať online prenos lietania. Novému dronu nechýba GPS modul vďaka ktorému sa dron vráti na pozíciu odkiaľ vyštartoval. Taktiež nechýba funkcia sledovania užívateľa. K ovládaču drona je taktiež možné pripojiť externý monitor alebo okuliare určené pre drony. Taktiež dron obsahuje špeciálny DIY port, vďaka ktorému je možné k dronu pripojiť ďalšie periférie ako rôzne svetlá, svetelné pásy.

Dron sa pohybuje v cene: 261€, v balení s 2x batériami.

Vďaka kupónu: 2DFIMIA3GB

cena klesne na hodnotu: 233.11€. Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi FIMI A3 dron s 2x batériami

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Gearbeste? Takto ho nájdeš

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše