Kupón, 2x sklo zadarmo: Redmi 7 16GB GLOBAL za 94.86€ z pôvodných 115.68€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pod novou značkou Redmi pred pár dňami predstavila v poradí tretí model smartfónu.

Nový smartfón Redmi 7 získava 6.2 palcový displej s rozlíšením HD+, displej získava pomer na úrovni 19:9. Taktiež displej obsahuje technológiu TUV Rheinland, vďaka ktorej užívatelia pri používaní nebudú pociťovať únavu očí, pretože efektívne znižuje vyžarovanie škodlivého modrého svetla. Použitie sklo displeja je Gorilla Glass 5. generácie, rovnaké, ktoré nájdeme u modelu Redmi Note 7.

Procesorom smartfónu je Snapdragon 632, ktorý sa nachádza napríklad u smartfónov Moto G7, G7 Play, Asus ZenFone Max M2, Meizu Note 8 alebo Honor 8C. Kapacita RAM dosahuje úroveň 2, 3, alebo 4GB, interné úložiská na úrovni 16, 32, alebo 64GB. Poteší samostatný slot pre 2 Sim karty + ďalší slot navyše pri Micro SD kartu.

Kapacita batérie dosahuje skvelú úroveň 4000 mAh. V porovnaní s predchádzajúcou generáciou modelu Redmi nový model produkuje až o 40% hlasitejší zvuk. Hlavný fotoaparát smartfón obsahuje duálny 12 a 2 megapixelový. Presne rovnaký snímač fotoaprátu bol použitý vo vlajkovom smartfone Xiaomi Mi 6 v roku 2017.

Spoločnosť taktiež odhalila, že nový model obsahuje certifikáciu P2i voči striekajúcej vode. Na zadnej strane nechýba snímač otlačkov prstov, samozrejmosťou je odomknutie zariadenia aj na základe rozpoznávania tváre majiteľa.

Cena GLOBAL varianty určenej pre EU trhy s plným LTE, slovenčinou, aktualizáciami EU adaptérom vo variante s 2GB RAM, 16GB interným úložiskom sa pohybuje na úrovni 115.68€.

Vďaka kupónu: BG8R777

cena klesne na hodnotu: 94.86€. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 2.76€. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý.

K smartfónu získate od nás aj sklo (2 kusy) zadarmo (pre tento nárok objednávku realizujte cez pc alebo notebook): Ochranné sklo zadarmo k smartfónom pri objednávkach cez Xiaomiphone.sk

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Redmi 7 16GB GLOBAL

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše