Výpredajový december: Nová generácia Xiaomi HIMO V1S z vyššou rýchlosťou aj dojazdom 507.65€ z pôvodných 545.86€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi nedávno na svojej platorme Xiaomi Youpin spustila predaj nového bicykla HIMO. Tentokrát prichádza na trh najnovšia generácia V1S, oproti predchádzajúcej generácii V1.

HIMO V1 S elektrický bicykel obsahuje lítiové batérie. Na jedno nabitie udávaný dojazd bicykla je na úrovni 60 kilometrov v moped režime, v štandardnom režime 40 kilometrov. Bicykel taktiež obsahuje displej na ktorom je udávaná aktuálna rýchlosť, dojazd, prejdená vzdialenosť. Vďaka certifikácií IP54 tachometru neuškodí dážď.

Nový bicykel je ľahko skladateľný a váži približne 16.7 kg. Rám je vyrobený z hliníkovej zliatiny špeciálne skonštruovanej tak, aby vydržala namáhanie aj motora a batérie, ktoré sa nachádzajú v strednej časti rámu. Bicykel obsahuje vysoko účinný kotúčový brzdový systém s brzdným účinkom 4 metrov na suchom povrchu, 6 metrov na mokrom povrchu. Sedadlo je vyrobené z nepremokavého penového poťahu. Maximálna rýchlosť bicykla sa pohybuje na úrovni 25 km / h, predchádzajúca generácia HIMO V1 obsahuje rýchlosť 20 km / h,  maximálna záťaž je na úrovni 100 kg.

Jeho cena sa v predaji pohybuje na úrovni 545.86€.

Vďaka kupónu: PICODICOM

cena klesne na hodnotu: 507.65€. Poštovné European Railway Direct Mail je zadarmo. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.  Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi HIMO V1S

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše