Kupón: Nový model kefky Xiaomi Soocas X5 s púzdrom, 3x nadstavcami za 53.28€ z pôvodných 62.16€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

 

Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s novým modelom zubnej kefky Soocas X5.

Zubná kefka s názvom Xiaomi Soocas X5 má 4 režimy čistenia, vďaka použitiu novšieho motorčeka je možné nastaviť aj 3 úrovne intenzity vibrácii . Taktiež má 2 minútový časovač s intervalom oznámenia 30 sekúnd. Zubná kefka vibruje až 37 200 úderov za minútu. Na nabíjanie slúži stojan, do ktorého sa jednoducho zubná kefka vloží. Toto nabíjanie rovnako ako u iných kefiek funguje bezdrôtovo, bez žiadnych konektorov na zubnej kefke. Nechýba jej certifikácia IPX7, kedy jej neublíži ponorenie pod vodu. Na jedno nabitie vydrží približne 30 dní používania.  Zubná kefka obsahuje bluetooth, vďaka čomu ju spárujete so smartfónom.

V balení nechýba navyše púzdro, 3x nadstavce. Jej cena sa pohybuje na úrovni 62.16€.

Vďaka kupónu: GB-HBZSCAX5

cena klesne na hodnotu: 53.28€, poštovné typu EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Soocas X5

Návod: ako použiť zľavové kupóny v e-shope

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše