Kupón: Xiaomi 70mai Dash Cam Pro kamerka za 43.30€ z pôvodných 49.20€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi kamerka do auta

Zahraničný e-shop ponúka v zníženej cene vďaka kupónu Xiaomi kamerku do auta.

Kamerka Xiaomi 70mai Dash Cam Pro je priamo určená pre EU trhy, kedy obsahuje angličtinu. Rozlíšenie záznamu je na úrovni 2.7K2592 x 1944 pixelov, kamerke taktiež nechýba displej, automatické spustenie pri naštartovaní auta, videá sú automaticky premazávané, ak je plná Micro SD karta. Kamerke taktiež nechýba spárovanie s aplikáciou v smartfóne, taktiež 24 h monitoring priestoru pred automobilom – ak je zaznamenaný náraz kamerka sa automaticky zapne, taktiež pripomienka ak sa automobil zapne. Počas jazdy kamerka taktiež upozorní na potencionálne nebezpečenstvo. Výhodou kamerky je, že je napájaná USB portom, čiže v aute môžete používať aj svoj USB adaptérik napríklad s dvomi USB portmi.

Jej cena v predaji sa pohybuje na úrovni 49.20€.

Vďaka kupónu: b71c67

cena klesne na hodnotu: 43.30€. Odporúčame vybrať poštovné typu EU priority line v sume 4.31€, kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení produktu. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi kamerka

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše