Kupón: Xiaomi čistička vzduchu s displejom len 139.02€ z pôvodných 174.67€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi nedávno predstavila novú čističku vzduchu, ktorá obsahuje LCD displej.

Xiaomi Mi Air Purifier 2S čistička vzudchu obsahuje rovnako ako u prechádzajúceho modelu OLED displej, ktorého podsvietenie vďaka zabudovanému svetelnému senzoru sa zmení na základe okolitého osvetlenia. To zaručuje, že svetlo nie je príliš silné v noci, aby nenarušovalo spánok.

Behom hodiny čistička vzduchu vyčistí vzduch až do 310 metrov kubických, plocha čistenia môže byť 21 až do 32 metrov štvorcových. Čističku vzduchu je možné spárovať a ovládať s aplikáciou Mi Home, ako aj u predchádzajúcej generácie. Taktiež je možné nastaviť 4 režimy: automatický, spánkový, rýchly, režim nastavenia na základe časovania. Čistička vzduchu Xiaomi môže efektívne absorbovať formaldehyd, odstrániť sekundárny dym, prach, cigaretový dym, peľ.

Čistička sa v zahraničnom e-shope sa pohybuje v cene 174.67€.

Vďaka kupónu s názvom: BGAIR2S6

cena klesne na hodnotu: 139.02€. Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi čistička vzduchu

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše