S kupónom ušetríš v CZ sklade: Xiaomi šikovná domácnosť za 24.77€ z pôvodných 27.52€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop ponúka v skvelej cene Xiaomi Gateway.

Xiaomi Gateway je hlavná riadiaca jednotka šikovnej domácnosti Xiaomi. K tejto jednotke je možné pripájať rôzne Xiaomi bluetooth snímače, napríklad snímač vody, teplotný snímač, pohybový snímač. Riadiaca jednotka taktiež obsahuje LED svetlo, s možnosťou nastavenia rôznych farieb.

Vďaka snímačom je možné nastavovať rôzne pravidlá napr:

Ak v noci snímač zosníma váš pohyb, svetlo sa zapne, možnosť nastavenia intervalu napríklad aby jednotka svietila len minútu.

Jednotka má aj integrovaný alarm takže je možné aj nastaviť ak snímač zosníma pohyb, alarm sa zapne. Prípadne máte snímače na oknách, dverách, opustíte dom, zapnete alarm.

Dverový senzor, ako aj senzor pohybu v aplikácií zaznamenávajú aj časy.

Pre majiteľov čističiek vzduchu je možné napríklad nastaviť pravidlo, ak otvoríte okno, na ktorom máte snímač, čistička vzduchu sa vypne. Ak zatvoríte okno, čistička vzduchu sa zapne.

Aktuálna cena produktu sa pohybuje na úrovni: 27.52€ v českom sklade.

Vďaka kupónu: BGSMARTHO

cena klesne na hodnotu: 24.77€. Poštovné je zadarmo. Nezabudnite sa prekliknúť na CZ sklad. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.  Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Gateway

Otestovaný CZ sklad na Bangood: Skutočne rýchle dodanie len za 5 dní

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše