Najlepší adaptérik, kupón: Prehrávanie z USB/Micro, BT, merač batérie, 10€ z pôvodných 11.81€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop Gearbest zaradil do predaja zaujímavý adaptérik značky Alfawise.

Adaptérik ponúka 1x USB port, ktorý slúži pre prehrávanie skladieb z USB, alebo pre nabíjanie. Obsahuje aj ďalší Quick Charge 3.0 port pre nabíjanie zariadení. Okrem toho obsahuje slot aj pre Micro SD karty pre prehrávanie skladieb. Adaptérik sa páruje s rádiom na základe frekvencie, kedy prostredníctvom bezdrôtovej technológie je zvuk prenesený do rádia. Adaptériku nechýba voltmeter, ktorý zobrazuje napätie batérie vozidla. Ak hodnota klesne pod 12.2 V batériu je potrebné vymeniť, prípadne dobiť. Nechýba technológia bluetooth pre spárovanie so smartfónom pre prehrávanie skladieb, alebo pre telefonovanie.

Kovovému adaptériku nechýba možnosť zmena podsvietenia bočným tlačidlom.

Osobná skúsenosť: tento adaptérik máme priamo otestovaný. Funguje aj na Slovensku v automobiloch, po zapojení do napájania adaptérik zobrazuje frekvenciu, ktorú nastavíte na autorádiu. Pri vložení USB kľúča s hudbou do portu pre USB prehrávanie funguje automaticky. V praxi to znamená, keď naštartujete auto, voltmeter adaptérika otestuje, či vaša batéria auta je v poriadku – hláška po anglicky – v tomto čase sa na displeji zobrazuje aj napätie auta, približne po 5. sekundách adaptérik začne automaticky prehrávať hudbu z USB kľúča, ak máte Micro SD kartu v adaptériku, tak z nej. Prenos zvuku z adaptériku do autorádia je čistý, bez šumu, až príliš skvelý. Skladby je možné jednoducho prepínať prostredníctvom tlačítko na adaptériku.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni: 11.81€.

Vďaka kupónu: AMXPCC02

Cena klesne na hodnotu: 10€, poštovné je v cene 0.34€. Produkt je v predaji veľmi úspešný, nechýba 94 komentárov od užívateľov s vysokou mierou spokojnosti s produktom.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Alfawise adaptérik

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Gearbeste? Takto ho nájdeš

8 dôvodov prečo sa oplatí nakupovať na Gearbeste: Servisné stredisko v EU

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše