Konečne po dlhom čase: Xiaomi Tv Box S v GLOBAL variante pre EU za 50.76€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pred pár týzdňami prišla na trh s novou generáciou televízneho boxu, určeného pre trhy mimo Čínu.

Tento dizajn televízneho boxu sa už dlhšie predáva pre čínsky trh, konečne nový model bude dostupný aj pre ďalšie trhy. Užívateľské rozhranie v tomto prípade už nieje čínske, ale je vo verzii s Androidom so všetkými potrebnými aplikáciami, kedy ktorými nechýba Google Play, Netflix, Spotify a ďalšie.

Televízny box získava procesor Cortex-A53 s grafickým adaptérom Mali-450, nechýba RAM s kapacitou 2GB, interné úložisko s kapacitou 8GB. Televíznemu boxu nechýba duálny Wifi, bluetooth 4.2, HDMI port, USB port.

Cena v predaji sa pohybuje na úrovni 50.76€.

Odporúčame vybrať poštovné typu EU priority line, ktoré je v sume 4.85€, kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení produktu. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Tv Box S

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše