S kupónom v CZ sklade o 481€ lacnejší ako na Slovensku: Xiaomi projektor pre EU trhy za 999.66€, na SVK od 1480.81€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi konečne ponúka jeden z najkvalitnejších projektorov na trhu v GLOBAL variante pre EU trhy.

Projektor je vyrobený spoločnosťou Yorkey. Životnosť lasera je až 25 000 hodín, to je skutočne dlhá doba. Ak by ste ho 2 hodiny denne používali, pri udávanej živostnosti by vydržal 34 rokov. Spoločnosť Xiaomi vynaložila veľké úsilie pre predĺženie tejto živostnosti. Svietivosť je až 5000 lúmenov, vďaka ktorej je obraz jasný a krajší oproti konkurencií. Projektor tiež obsahuje 4 vysoko kvalitné reproduktory. Projektor dokáže zobraziť obraz až do neuveriteľnej uhlopriečky 381cm.

Jeho cena s v predaji v GLOBAL verzii určenej pre EU trhy sa pohybuje na úrovni 1202.37€ v českom sklade s označením CZ.

Vďaka kupónu: BGXMJ579

cena klesne na hodnotu: 999.66€. Poštovné je zadarmo. V slovenských e-shopoch sa cena tohto projektoru pohybuje na úrovni od 1480.81€. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.  Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Xiaomi projektor

Otestovaný CZ sklad na Bangood: Skutočne rýchle dodanie len za 5 dní

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše