Výborný pomer pre nenáročného užívateľa: 6.1 palcový Ulefone Note 7P GLOBAL 32GB len 81.45€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Značka Ulefone prichádza na trh so zaujímavým modelom smartfón. Vzhľadom k cene smartfónu a jeho špecifikáciám pomer je veľmi slušný. 

Smartfón Ulefone Note 7P získava 6.1 palcový displej s rozlíšením 1280 x 600 pixelov, displej získava pomer na úrovni 19.2 : 9. Jeho procesorom je Mediatek MT6761VWB, nechýba RAM s kapacitou 3GB, interné úložisko s kapacitou 32GB, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet a to ešte zostávajú ďalšie dva sloty pre Sim kartu. Čiže sloty pre Micro SD kartu a SIM karty sú samostatné. Hlavný fotoaparát smartfón získava trojitý 8, 2, 2 megapixelový, predný fotoaparát 5 megapixelový. Kapacita batérie dosahuje úroveň 3500 mAh. Nový model je určený pre EU trhy, nechýba mu plná podpora LTE sietí, všetky jazyky aj so slovenčinou. Snímač otlačkov prstov nechýba na zadnej strane, prípadne je ho možné odomknúť na základe rozpoznávania tváre majiteľa.

Smartfón sa nachádza v úvodnej zľave, v predajnej cene 81.45€. Poštovné EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Ulefone Note 7 P

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše