Kupón: Xiaomi Band 4 GLOBAL pre EU trhy za 25.74€ z pôvodných 45.15€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Náramok Xiaomi Band 4 získava 0.95 palcový farebný AMOLED displej s rozlíšením 120 x 240 pixelov. Predchádzajúca verzia náramku Xiaomi Band 3 obsahuje menší 0.78 palcový displej. Konečne u nového náramku je aj zvýšený jas displeja, ktorý je čitateľný aj na slnku. Kapacita batérie nového náramku bola zvýšená na hodnotu 135 mAh, u prechádzajúceho modelu to bolo 110 mAh. Aj napriek použitiu tentokrát farebného displeja, výdrž náramku je zachovaná na skvelých 20 dní. Zoberme si skutočnosť, že náramok obsahuje AMOLED displej, pre porovnanie hodinky s farebným displejom vydržia pár dní.

Samozrejmosťou ako u predchádzajúcej generácie nechýba monitorovanie spánku, krokomer, merač spálených kalórií, notifikácie. Náramku nechýba certifikácia IP68, vďaka ktorej je vodotesný do hĺbky 50 metrov, po dobu 30. minút. Vylepšenie získala aj technológia bluetooth. Zatiaľ čo Xiaomi Band 3 obsahuje bluetooth verzie 4, nový Xiaomi Band 4 obsahuje technológiu bluetooh 5.0, ktorá zaručuje väčší, silnejší dosah prepojenia so smartfónom, synchronizácia so smartfónom je výrazne rýchlejšia ako u predchádzajúceho modelu náramku. Náramku Xiaomi Band 4 oproti predchodcovi konečne nechýba funkcia zobrazovania mena volajúceho.

V predaji sa náramok nacháza v GLOBAL verzii – totožná verzia, ktorá sa predáva aj na Slovensku, s angličtinou.

Dnes je cena je na úrovni 45.15€

vďaka kupónu: BGHU330

cena klesne na hodnotu: 25.74€. Najlacnejšie poštovné je v cene 2.08€. Darček z nákupného košíka vymažte, inak kupón nebude platný.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Band 4 GLOBAL

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše