Kupón: Nadupané Amazfit tenisky za 40.69€ z pôvodných 54.25€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Huami, ktorá je výrobcom náramkov Xiaomi Band v minulom roku predstavila nové tenisky. 

Nové tenisky Huami Amazfit Antelope Light Sports patria medzi športovú obuv s atraktívnym dizajnom. Podrážka tenisiek je vyrobená z využitím inovatívneho materiálu nazývaného ERC, ktorý účinne absorbuje silu tenisiek po náraze na zem. Vďaka tomu podrážka tenisky efektívne pôsobí ako tlmič nárazu. Podrážka poskytuje vynikajúcu priľnavosť, je odolná voči opotrebeniu a je aj protišmyková. Taktiež sú tenisky odolné voči vode.

Cena tenisiek sa pohybuje na úrovni: 54.25€.

Vďaka kupónu s názvom: 97c2b3

cena klesne na hodnotu: 40.69€. Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.  Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý. 

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Amazfit tenisky

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše