Kupón: Xiaomi Ninestars automatický kôš, výdrž 17 mesiacov za 28.45€ z pôvodných 40.64€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pred pár týždňami predstavila ďalší produkt do domácnosti.

Je ním Xiaomi Ninestars šikovný kôš. Nový kôš prichádza s kapacitou 10L, jeho telo je vyrobené z ABS materiálu, ktorý neprepúšťa zápach. Obsahuje aj motorček, vďaka ktorému sa jeho horná časť otvára, alebo zatvára na základe infračerveného indukčného senzoru.

Okrem toho obsahuje aj tlačítko pre otvorenie koša, alebo ďalšie tlačítko pre nastavenie snímacej vzdialenosti senzora od 6 – 30 cm. K dispozícii je aj tlačítko pre zapnutie napájania koša. Kôš je napájaný dvomi batériami, ktoré zaručia výdrž na úrovni 6 mesiacov, pri karbónových batériach, alebo 17 mesačnú výdrž pri alkalických batériách.

Jeho cena sa v predaji pohybuje na úrovni: 40.64€.

Vďaka kupónu: BG2756

cena klesne na hodnotu: 28.45€.

Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi kôš

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše