Nepremeškaj zľavu: Nabíjací Xiaomi vysávač do auta za 34.35€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi v decembri predstavila nový vysávač do auta.

Rovnako ako mnoho produktov Xiaomi aj nový produkt vznikol prostredníctvom čínskej crowdfundingovej kampane. V crowdfundigovej kampani bol vysávač vypredaný za neuveriteľných 4.52 sekúnd, kedy dosiahol ohromný finančný príjem z predaja na úrovni 140 000 dolárov. Výkon ručného vysávača je na úrovni 5000Pa. Vysávač obsahuje integrovanú batériu, ktorá sa dobije za 1.5 hodiny. Pri plnej rýchlosti vysávania batéria zaručuje 13. minútové vysávanie.

Cena vysávača sa pohybuje v predajnej cene: 38.87€ vo verzii pre domácnosť s adaptérom do zásuky, s adaptérom do auta v cene 34.35€. Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi vysávač do auta

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše