Určené pre športovcov: Xiaomi Huami Amazfit Smart Sports Watch 3 realitou

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Huami dnes popri nových hodinkách a náramku predstavila ďalšiu generáciu Amazfit hodiniek.

Hodinky Amazfit Smart Sports Watch 3 získavajú 1.3 palcový transflektivny displej, vyrábaný spoločnosťou JDI. Táto technológia znamená, že aj pri spánku hodiniek, informácie na displeji sú zobrazované. Podľa spoločnosti, práve toto riešenie je ideálne pre športové aktivity. Telo hodiniek je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 316, s čiernym silikónovým remienkom. Verzia hodiniek s oznečením Elite sa bude vyznačovať titánovým rámom s extrémnou tvrdosťou použitým zafírového skla a s gumovým remienkom proti opotrebeniu.

Hodinky obsahujú 2 operačné systémy, ktoré sú optimálne prispôsobené pre športové aktivity, ako aj pre používanie hodiniek v každodennom živote. Pri športovom režime ich výdrž je na úrovni 7 dní. V tomto režime nechýba 19 športových aktivít.

V režime ultra, ich výdrž môže byť predĺžená, okrem monitorovania srdcovej frekvencie, príjem notifikácii, je možné použiť 11 športových režimov. Pri tomto režime hodinky vydržia 14 dní používania.

Ich cena na čínskom trhu bude začínať na úrovni 182 dolárov, zatiaľ čo prémiová verzia Elite sa bude predávať v cene 238 dolárov.

Zdroj: https://prostomob.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše