Už 29. augusta: Súhrn informácii o Redmi Note 8 / Pro

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Redmi už 29. augusta predstaví nové smartfóny Redmi Note 8 a jeho model Pro.

Model Redmi Note 8 Pro získa procesor Meditak Helio G90 T, vyrábaný 12 nm technológiou, taktovaný na frekvenciu 2 Ghz. Model Redmi Note 7 získa procesor Snapdragon 665, rovnaký, ktorý poznáme zo smartfónu Xiaomi Mi A3 / Xiaomi CC9e. Procesor je vyrábaný 11 nm technológiou, kedy je menší, v porovnaní so 14 nm Snapdragonom 660. Podľa generálneho riaditeľa p. Weibinga má ponúknuť až o 20% zníženie spotreby energie, v porovnaní s modelom Redmi Note 7.

Model Redmi Note 8 získa 48 megapixelový hlavný fotoaparát, zatiaľ čo model Redmi Note 8 Pro získa 64 megapixelový fotoaparát. Kapacita batérie má dosahovať úroveň 4 500 mAh u Pro verzie, základná verzia by mala obsahovať 4 000 mAh batériu. Displej nakoniec u oboch modelov by mal byť rovnaký, ako u modelu Redmi Note 7, IPS panel s Full HD+ rozlíšením. Snímač otlačkov prstov sa bude nachádzať na zadnej strane, z toho aj vyplýva, že displej predsa nebude AMOLED, ktorý by dokázal integrovať snímač otlačkov do displeja.

Modelu Redmi Note 8 Pro nebude chýbať špeciálne chladenie, ktoré poznáme z herných smartfónov. Práve vďaka tejto technológii bude možné znížiť teplotu procesora o 4 – 6°C. Tento model získa aj limitovanú edíciu WarCraft.


Zdroj: 1 2 3

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše