Z EU skladu do pár dní doma: Najobľúbenejší Xiaomi vysávač len 226.97€, na SVK 252€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Mi Robot Vacuum je veľmi inteligentný robotický vysávač, ktorý simulátne lokalizuje a mapuje prostredie pomocou algoritmu, to mu umožní efektívne zmapovať prostredie a najefektívnejšie vypočítať najlepšiu trasu čistenia. Je vybavený až 12 senzormi, kefkou, ktorá efektívne vyčistí aj nerovné podlahy.

Ako ostatné produkty Mi ekosystému aj tento produkt sa ľahko spáruje s Mi Home aplikáciou. Vďaka tejto aplikácií je možné robota ovládať na diaľku (aj mimo vášho domova), nastaviť časy plánovania vysávania. Vysávač je mimoriadne tichý, ďalej obsahuje batériu o kapacite 5200mAh, čo umožní až 2.5 hodinové vysávanie na jedno nabitie. Aplikácia tiež umožňuje vypočítať čas, ako dlho bude ešte robot vysávať daný priestor. Ak sa kapacita batérie zníži na minimum, robot sa vráti na dock stanicu pre nabíjanie.

Xiaomi vysávač máme priamo otestovaný, s aplikáciou Mi Home funguje bezproblémovo, možné je vidieť aj trasu vysávača, mapovanie miestnosti, ako na obrázku nižšie.

Chválime možnosť automatického návratu na dock stanicu ak je slabá batéria, alebo ak vysávač dovysáva. Taktiež prídu aj notifikácie na smartfón, že dovysával. Robot prejde aj cez dverové lišty do výšky 1 – 2cm.

Aplikácia v smartfóne je v anglickom jazyku. Vysávač taktiež „hovorí“ konečne po anglicky, v čase uvedenia na trh bola dostupná len čínština. Čiže ak v aplikácií spustíte vysávanie, alebo spustíte vysávanie pomocou tlačítka na vysávači, vysávač zvukom po anglicky oznámi, že spustil vysávanie. Tiež po anglicky oznámi ak vysávanie dokončil.

Verzia vysávača je verzia určená priamo pre EU trhy, čiže aj s EU nabíjačkou. Je to totožná verzia, ktorú kúpite aj u slovenských predajcov.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni: 226.97€, v poľskom sklade, poštovné je zadarmo. Keďže produkt sa nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi vysávač

Na Slovensku sa jeho cena pohybuje na úrovni od 252€.

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše