11/11 výpredaje: Xiaomi FIMI X8 SE dron so 4K, výdrž až 33. minút za 381.37€ z pôvodných 453.12€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi pred pár týždňami predstavila nový model dronu.

V predaji zahraničného e-shopu sa objavil nový model dronu Xiaomi FIMI X8 SE. Novému dronu nechýba kamera s možnosťou nahrávania 4K videa. Vďaka batérii s kapacitou 4500 mAh dron vydrží až 33. minút letu na jedno nabitie. K dronu je dodávaný ovládač do ktorého je možné nacvaknúť smartfón, kedy je dron ovládaný prostredníctvom aplikácie v smartfóne. Novému dronu nechýba GPS modul vďaka ktorému sa dron vráti na pozíciu odkiaľ vyštartoval. Taktiež nechýba funkcia sledovania užívateľa. Vzdialené ovládenie dronu je do vzdialenosti až 5 kilometrov.

V zahraničnom e-shope dron sa pohybuje v cene: 453.12€.

Vďaka kupónu:

BGFIMIX811

cena klesne na hodnotu: 381.37€. Nezabudnite sa prekliknúť na sklad CN.

Odporúčame vybrať poštovné typu EU Priority Line, ktoré je zadarmo, kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení produktu.   Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje z facebook aplikácie, pre presmerovanie použite prehliadač v smartfóne/ v tablete, alebo v pc/ v notebooku.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi FIMI X8 SE dron

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše