Exkluzívny kupón: Tohtoročná generácia Xiaomi Mi Robot Vacuum 1S za 263.07€ z pôvodných 332.01€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

 

 

Spoločnosť Xiaomi v máji predstavila nový robotický vysávač, ktorý je nástupcom prvej generácie vysávača.

Mi Robot Vacuum 1S je veľmi inteligentný robotický vysávač, ktorý simulátne lokalizuje a mapuje prostredie pomocou algoritmu, to mu umožní efektívne zmapovať prostredie a najefektívnejšie vypočítať najlepšiu trasu čistenia. Je vybavený až 12 senzormi, kefkou, ktorá efektívne vyčistí aj nerovné podlahy.

Ako ostatné produkty Mi ekosystému aj tento produkt sa ľahko spáruje s Mi Home aplikáciou. Vďaka tejto aplikácií je možné robota ovládať na diaľku (aj mimo vášho domova), nastaviť časy plánovania vysávania. Vysávač je mimoriadne tichý, obsahuje batériu o kapacite 5200mAh, čo umožní až 2.5 hodinové vysávanie na jedno nabitie. Táto veľkosť batérie je rovnaká ako u prvej generácie, vysávač má ale nižšiu spotrebu približne o 10%.

Jeho sací výkon sa zvýšil z 1800 pa na 2000 pa. Novému vysávaču nechýba lepšie mapovanie priestoru, dokáže presne určiť kde máte obývačku, kuchyňu alebo iné miestnosti.

Vysávač sa nachádza v predaji v predajnej cene na úrovni 332.01€.

Vďaka kupónu: BGXM1SR

cena klesne na hodnotu: 263.07€. Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mi Robot Vacuum 1S

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše