Výpredajový december v EU sklade: Xiaomi Aqara kamerka s funkciou Gateway za 34.09€ z pôvodných 36.78€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi v spolupráci so svojou podznačkou Aqara nedávno predstavila nový model kamerky.

Novým produktom je kamerka do domácnosti Xiaomi Aqara G2 (Gateway edicia). Práve vďaka Gateway funkcii táto kamerka slúži ako základňa ku ktorej sa môžu pripojiť ostatné snímače v domácnosti. Napríklad Xiaomi teplomer, snímače pohybu, vypínače, tlačítka. Spodná strana kamerky obsahuje silný magnet vďaka ktorému je ju možné umiestniť na kovové povrchy, taktiež je kamerku možné uchytiť na stenu, alebo dokonca na strop. Snímač kamerky je 2 megapixelový, nechýba 8 infračervených svetiel, ktoré poskytujú viditeľnosť aj v noci do vzdialenosti až 8 metrov. Kamerke nechýba funkcia AI, vďaka ktorej dokáže rýchlo zistiť, či pohyb v zornom poli je spôsobený osobou. Vďaka tejto funkcii nevyvolá poplach ak by sa v domácnosti nachádzalo zviera. Nechýba slot pre Micro SD karty, kedy je možné videá nahrať automaticky na cloud. Taktiež nechýba podpora videohovoru, kedy stlačením tlačidla sa spustí 15 sekundové video, ktoré sa automaticky odošle majiteľovi.

Jej cena sa pohybuje na úrovni: 36.78€.

Vďaka kupónu: 935d63

cena klesne na hodnotu: 34.09€. Poštovné z EU skladu je v cene 0.04€. Nezabudnite sa prekliknúť na UK sklad, keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje z facebook aplikácie, pre presmerovanie použite prehliadač v tablete, alebo v pc/ v notebooku.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Gateway kamerka

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše