S kupónom ušetríš: Najnovšie Xiaomi Mijia 3 tenisky za 42.45€ z pôvodných 63.23€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi prichádza na trh s 3. generáciou tenisiek, ktoré predáva pod podznačkou Mijia.

Nové tenisky prichádzajú so zlepšenou povrchovou úpravou a novším vzhľadom. Oproti predchádzajúcej generácii tenisiek, bolpoužitý nový výrobný proces tzv. Uni-Mounding 2.0. V tomto prípade sa tenisky vyrábajú zo 6 rôznych materiálových vrstiev tavenej do jedného celku. Každá z vrstiev je oddelená použitím tenkej polyuretánovej fólie zlisovanej a zlepenej. Pomocou nového výrobného procesu poskytujú lepšiu stabilitu a podporu nohy. Materiál je veľmi trvanlivý, vďaka čomu je možné tenisky jednoducho prať v práčke bez obáv poškodenia. Vrchná časť tenisky je vyrobená z elastického pletenia. Teniskám nechýbajú aj reflexívne prvky.

Ich cena v predpredaji sa pohybuje na úrovni 63.23€.

Vďaka kupónu: BGXMJSE3

cena klesne na hodnotu: 42.45€. Poteší aj možnosť výberu poštovného typu EU Priority Line, v cene 0.04€, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Mijia Sneakers 3

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše