Kupón: Termoska s dotykovým displejom, magnetickým nabíjaním, výdržou 30 dní za 20.91€ z pôvodných 29.60€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop do predaja zaradil zaujímavý model termosky.

Termoska 3Life 108 získava okrúhly farebný dotykový displej, ktorý zobrazuje potrebné informácie vrátane teploty nápoja, či kapacity batérie. Termoske nechýba certifikácia IPX4, kedy jej neuškodí obliatie vodou. Termoska sa dobíja prostredníctvom magnetického nabíjania. Na jedno nabitie vydrží až mesiac používania.

Cena termosky sa pohybuje na úrovni 29.60€.

Vďaka kupónu: BG3L22

cena klesne na hodnotu: 20.91€, poštovné je v cene 1.55€, keďže finálna cena by prevyšovala 22€, odporúčame vybrať poštovné typu EU priority line v sume 3.41€, kedy neplatíte ďalšie poplatky pri doručení produktu (v prípade, ak by balík skončil na colnici). Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou.Odporúčame zľavové kupóny uplatniť čo najskôr, keďže kupóny sú zdielané aj s inými partnermi e-shopov a sú obmedzené počtom uplatnení.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom 3Life termoska

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše