S kupónom ušetríš: Vodná čistička zubov SOOCAS W3 s výdržou 1 mesiac za 28.01€ z pôvodných 36.15€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Soocas, ktorá vyrába pre spoločnosť Xiaomi zubné kefky nedávno predstavila ďalší nový produkt.

Novým produktom bola vodná čistička zubov Soocas W3, ktorá obsahuje nádržku s kapacitou 230 ml. Vďaka integrovanej batérii s kapacitou 2200 mAh, na jedno nabitie čistička vydrží približne mesiac používania. Možný je výber 3 režimov čistenia zubov, mäkký režim, štandardný režim a pulzný režim. Každý režim má rôzny tlak vody. Triska striekajúcej vody je vyrobená z potravinárskeho materiálu, vďaka ktorému je bezpečná a spoľahlivá.

Cena v predaji sa pohybuje na úrovni 36.15€.

Vďaka kupónu: BGRTM39

cena klesne na hodnotu: 28.01€.  Poštovné EU Priority Line je v cene 3.11€, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.  Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou.  Všetky kupóny sú obmedzené počtom kusov, ak je kupón neplatný, bol použitý zákazníkmi pred Vami, resp. minutý. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Soocas vodná čistička zubov

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše