Kupón: Xiaomi Giiker kocka kompatibilná s aplikáciou za 25.62€ z pôvodných 27.45€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi v minulom roku predstavila zaujímavý produkt.

Bola ním rubiková kocka GiiKER Super Cube i3, ktorá je vhodná pre všetky vekové kategórie. Kocka obsahuje 300 kusov 6-osového snímača a algoritmu pre automatické rozpoznávanie stavu kocky, vďaka čomu je ju možné spárovať s aplikáciou v smartfóne, kde je možné vidieť aktuálny stav kocky.

Produkt pre spoločnosť Xiaomi vyrába spoločnosť Foshan Jike Innovation Technology Co. V aplikácií v smartfóne je možné sledovať aj tutoriály ku kocke. So smartfónom sa páruje prostredníctvom technológie Bluetooth. Nová kocka sa nabíja prostredníctvom bežného USB portu v nabíjačke. Pri 1h dennom hraní kocka vydrží na jedno nabitie až 30 dní. Pohotovostný režim je na úrovni až 3 mesiace.

Jej cena sa pohybuje v cene 27.45€.

Vďaka kupónu: GB$TH35GSS

cena klesne na hodnotu: 25.62€. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 3.56€, pri ktorom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi kocka

Prípadne ak chcete ušetriť na poštovnom odporúčame vybrať poštovné typu Netherlands Registred, ktoré je zadarmo. Ak by balík skončil na colnici, potrebné je platiť 20% DPH zo sumy objednávky, tieto poplatky Vám budú preplatené. Pre preplatenie je potrebné kontaktovať našu podporu a zaslať nám doklad o zaplatení colných poplatkov, číslo objednávky, e-mailovú adresu, pod ktorou ste registrovaný v e-shope. Preplatenie platí pre objednávky, ktoré sú vytvorené presmerovaním z našej webovej stránky do zahraničného e-shopu.

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Gearbeste? Takto ho nájdeš

Paráda! Gearbest prepláca DPH!

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše