Ovládateľná loďka s nosnosťou potravy 1.5 kg, výdržou vyše 2 hodín za 108.46€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop Gearbest ponúka v predaji ovládateľnú loďku.

Loďka má nosnosť 1.5 kg a je vhodná pre vyloženie potravy rybám. Pomocou diaľkového ovládania je taktiež možné náklad vyložiť. Dosah je 500 metrov. Rýchlosť je na úrovni až 5.4 km/h. Udávaná výdrž batérie je na úrovni od 2 hodín. Podľa recenzanta vo videu loďka vydržala 2 hodiny a 24 minút používania. Táto hodnota môže byť reálna, keďže bežné drony obsahujú 500 mAh batériu a vydržia 10. minút letu. Kapacita batérie tejto loďky dosahuje úroveň  až 5200 mAh. Pri loďkách váha veľmi smerodatná nieje, samozrejme nízka kapacita batérie u dronov je z dôvodu aby boli čo najľahšie. Loďke nechýba indikátor zostávajúcej kapacity batérie.

Jej cena sa pohybuje v predajnej cene 108.46€. Poštovné EU Priority Line je zadarmo. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom ovládateľná loďka

Nový typ poštovného na Gearbeste, pri ktorom neplatíte poplatky navyše: EU priority Line

 

 

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše