O 42€ lacnejší ako na SVK, 2x sklo: Xiaomi Mi Play 64GB GLOBAL za 99.78€, na SVK 141€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Spoločnosť Xiaomi tak ako sľúbila predstavila pred pár týždňami nový model smartfónu.

Smartfón Xiaomi Mi Play získava 5.84 palcový displej s rozlíšením Full HD+. Procesorom nového smartfónu je Helio P35, ktorý je vyrábaný 12 nm procesor, taktovaný na frekvenciu 2.3 GHz. V testoch AnTutu je procesor porovnateľný s procesorom Snapdragon 625. Kapacita RAM dosahuje úroveň 4GB, interné úložisko na úrovini 64GB, ktoré je možné rozšíriť prostredníctvom Micro SD kariet. Hlavný fotoaparát nový model obsahuje duálny 12 a 2 megapixelový, predný fotoaparát smartfón obsahuje 8 megapixelový. Kapacita batérie nového modelu dosahuje úroveň 3000 mAh. Snímač otlačkov prstov nájdeme na zadnej strane smartfónu. Na nabíjanie slúži USB port typu C.

Jeho cena v GLOBAL variante určenej pre EU trhy s EU adaptérom, aktualizáciami, slovenčinou so 4GB RAM, 64GB interným úložiskom sa pohybuje na úrovni 145.14€.

Vďaka kupónu: BG10MP

cena klesne na hodnotu: 99.78€. Poštovné typu EU Priority Line je v cene 2.45€, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou.

K smartfónu získate od nás aj sklo na displej (2 kusy) zadarmo (V prípade Bangood objednávku vytvorte cez pc, alebo notebook, nie cez smartfón), viac info: Ochranné sklo zadarmo (2 ks) k smartfónom pri objednávkach cez Xiaomiphone.sk

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu so smartfónom Xiaomi Mi Play 64GB GLOBAL

Odporúčame zľavové kupóny uplatniť čo najskôr, keďže kupóny sú zdielané aj s inými partnermi e-shopov a sú obmedzené počtom uplatnení.

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Cena na Slovensku sa pohybuje na úrovni od 141.98€ s poštovným, ušetríte tak 42.06€.

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše