S kupónom ušetríš v CZ sklade: herný Xiaomi Mi AC2100 router za 49.05€ z pôvodných 55.53€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Mi AC2100 router získava 1000 Mbps ethernet port, ktorému nechýba dvojpásmová Wifi vo frekvenciách 2.4 GHz alebo 5GHz. Rovnako ako u iných Xiaomi routrov aj novému modelu nechýbajú 4 antény so 6 kanálovým zosilňovačom signálu. Vstavané antény sú navrhnuté tak, aby neznižovali signál alebo jeho pokrytie spôsobené nesprávnym umiestnením. Všetko je to vďaka efektívnemu kužeľovitému tvaru. Na prednej strane nový router obsahuje dve LED svetlá, ktoré indikujú stav zariadenia.

Na zadnej strane sa nachádza tlačítko pre reset routra, štyri ethernet porty. Nový router obsahuje aj technológiu tzv. NetEase UU, vďaka ktorej je zlepšený herný výkon na konzolách pri hraní cez sieť. Vďaka novému algoritmu tzv. LDPC účinnosť prenosu je vyššia. Router obsahuje dojjadrový procesor taktovaný na frekvenciu 880 Mhz, so 128MB interným úložiskom. Nechýba technológia Wave2 Mu-MIMO, ktorá umožňuje komunikáciu viacerých terminálov súčasne.

Tvar valca má aj ďalšiu výhodu. Nielen lepšie pokrytie signálu, ale aj rozptyl generovaného tepla. Celé zariadenie má trojrozmernú štruktúru na odvádzanie tepla a vzduchový kanál spolupracuje s veľkoplošným chladičom, aby účinne znížil teplotu zariadenia.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 55.53€ v českom sklade s označením CZ.

Vďaka kupónu: BGHU687

cena klesne na hodnotu: 49.05€. Poštovné je zadarmo. Keďže sa produkt nachádza v EU sklade, ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Tip: Z EU krajín nikdy nebudeš platiť colné poplatky, prečo je to tak? Poznáme odpoveď.  Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu e-shopu s produktom Xiaomi Router

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Otestovaný CZ sklad na Bangood: Skutočne rýchle dodanie len za 5 dní

 

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše