Redmi Note 8 Pro zaznamenáva úspech: Až 300 000 predaných kusov za deň

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory


Spoločnosť Redmi koncom minulého mesiaca predstavila smartfóny Redmi Note 8 a Redmi Note 8 Pro.

Generálny riaditeľ spoločnosti Redmi Lu Weibing oficiálne potvrdil prostredníctvom čínskej sociálnej siete Weibo, že v prvý deň predaja nový model Redmi Note 8 Pro zaznamenal až 300 000 predaných kusov.

Redmi Note 8 Pro získava 6.53 palcový displej s rozlíšením Full HD+, v pomere 19.5 : 9. Displej pokrýva 91.4% prednej plochy smartfónu, u modelu Redmi Note 8 je to 90% pomer, u modelu Redmi Note 7 je to 86% pomer voči prednej strane. Jeho procesorom je Meditek G90T, ktorému nechýba aj špeciálne chladenie, ktoré poznáme z herných smartfónov.

Smartfón ako prvý na svete získava až 64 megapixelový hlavný fotoaparát spolu s  8, 2, 2 megapixelovým, predný fotoaparát smartfón obsahuje 20 megapixelový. Nechýba možnosť natáčania spomaleného videa pri 960 FPS. Fotografie je možné uskutočňovať až do rozlíšenia 9 248 x 6 936 pixelov. Smartfónu nechýba certifikácia od Tüv Rhineland, pre vysoký výkon sieťového prenosu pre hranie. Je optimalizovaný pre hranie hier, dokonca spoločnosť predstavila k nemu aj herný ovládač. Spoločnosť na hernom ovládači spolupracovala s tímom podznačky Black Shark. Snímač otlačkov prstov nájdeme na zadnej strane smartfónu. Smartfónu nechýba odolnosť voči špliechajúcej vode, prachu. Certifikácia IP52. Reprodukty obsahujú špeciálne sieťky, proti znečisteniu prachom.

Zdroj: https://www.gizmochina.com

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše