Konečne po dlhom čase: Xiaomi vysávač v nádhernej čiernej, umýva za 312.55€ z pôvodných 379.40€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi Roborock S55 oproti vysávaču Mi Robot Vacuum je podobný, stále je okrúhly a vybavený mnohými senzormi. Motor je výkonnejší a vyvíja tlak 2000 Pa oproti 1800 Pa u Mi Robot Vacuum. Inovatívna funkcia tohto modelu oproti prvému modelu Vacuum vysavača je, že dokáže čistiť vodou. Má nádrž pre vodu, ktorá sa mierne aplikuje na podlahu. Toto čistenie môže trvať 45 až 60 minút prevádzky. Vďaka 5200mAh batérií umožní až 2.5 hodinové vysávanie na jedno nabitie. Ak detekuje koberec, jeho výkon sa zvýši. Ostatné funkcie oproti Mi Robot Vacuum sú rovnaké.

https://www.xiaomiphone.sk/2018/09/otestovali-sme-xiaomi-roborock-ktory-aj-umyva-vodou-perfektne-riesena-vodna-nadrzka

S aplikáciou Mi Home vysávač funguje bezproblémovo, možné je vidieť aj trasu vysávača, mapovanie miestnosti. Rovnako ako u prvej generácie nechýba automatický návrat na nabíjaciu stanicu, ak je slabá batéria, alebo ak vysávač dovysáva. Taktiež prídu aj notifikácie na smartfón, že dovysával. Robot prejde aj cez dverové lišty do výšky 1 – 2cm. Aplikácia v smartfóne tiež umožňuje vypočítať čas, ako dlho bude ešte robot vysávať daný priestor, nechýba nastavovanie časov v aplikácií pre automatické vysávanie. Samozrejmosťou je spustenie vysávania aj manuálne prostredníctvom tlačítka na vysávači. Keďže vysávač sa páruje s vašou Wifi sieťou v domácnosti prostredníctvom aplikácie v smartfóne Mi Home, vysávač môžete ovládať aj nadiaľku mimo domova.

Jeho cena sa pohybuje na úrovni 379.40€.

Vďaka kupónu: BGG55

cena klesne na hodnotu: 312.55€. Poteší aj možnosť výberu poštovného typu EU Priority Line, ktoré je zadarmo, pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Roborock

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše