S kupónom ušetríš: Xiaomi Tv bar za 74.40€ z pôvodných 108.82€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Xiaomi reproduktor

Spoločnosť Xiaomi má v predaji aj vlastný reproduktor.

Tv bar obsahuje až 8 reproduktorov. Zvuk je veľmi čistý a prirodzený. Xiaomi Tv reproduktor je navrhnutý tak, aby bol jednoduchý a praktický. V hornej časti nájdeme sedem fyzických tlačidiel. Tlačidlá sú označené príslušnými značkami ako je zníženie hlasitosti, zvýšenie hlasitosti, bluetooth prepojenie, Aux-in (3,5 mm audio),  Line in (AV audio), SPDIF (SONY, PHILIPS digitálne audio rozhranie). Samozrejmosťou je možné prepojenie Xiaomi Tv reproduktora aj prostredníctvom bluetooth technológie napríklad so smartfónom, tabletom, či notebookom.

Jeho cena v predaji sa pohybuje na úrovni: 108.82€.

Vďaka kupónu s názvom: BGM33BS

cena klesne na hodnotu: 74.40€.

Poštovné typu EU Priority Line je zadarmo. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky navyše pri doručení neplatíte. Pri tomto poštovnom ďalšie poplatky ako CLO a DPH neplatíte, tieto poplatky hradí za zákazníka predajca. Balík je doručený k zákazníkovi kuriérom bez zastavenia colnicou. Presmerovanie na tento produkt do e-shopu prostredníctvom tlačítka nižšie nefunguje zo smartfónu, prosím použite prehliadač v tablete, najlepšie v pc/ v notebooku – tam presmerovanie funguje bezproblémovo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom Xiaomi Tv Bar

Seznačné EU Priority Line na Banggood sme znovu otestovali: Doručenie len za 5 dní! Z Číny

DPH a CLO platí predajca: Vyberte tieto poštovné na Gearbeste alebo Banggoode

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Banggood? Takto ho nájdeš

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše