Októbrové výpredaje, adaptérik: Prehrávanie z USB/Micro, BT, merač batérie za 11.87€ z pôvodných 13.69€

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory



Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /data/2/c/2c873890-d1ea-41d5-a3c2-aa2318c010cb/xiaomiphone.sk/web/wp-content/plugins/buttons-x/includes/class.btnsx.php on line 3016

Zahraničný e-shop Gearbest má v predaji veľmi populárny daptérik značky Alfawise.

Adaptérik ponúka 1x USB port, ktorý slúži pre prehrávanie skladieb z USB, alebo pre nabíjanie. Obsahuje aj ďalší Quick Charge 3.0 port pre nabíjanie zariadení. Okrem toho obsahuje slot aj pre Micro SD karty pre prehrávanie skladieb. Adaptérik sa páruje s rádiom na základe frekvencie, kedy prostredníctvom bezdrôtovej technológie je zvuk prenesený do rádia. Adaptériku nechýba voltmeter, ktorý zobrazuje napätie batérie vozidla. Ak hodnota klesne pod 12.2 V batériu je potrebné vymeniť, prípadne dobiť. Nechýba technológia bluetooth pre spárovanie so smartfónom pre prehrávanie skladieb, alebo pre telefonovanie.

Kovovému adaptériku nechýba možnosť zmena podsvietenia bočným tlačidlom.

Osobná skúsenosť: tento adaptérik máme priamo otestovaný. Funguje aj na Slovensku v automobiloch, po zapojení do napájania adaptérik zobrazuje frekvenciu, ktorú nastavíte na autorádiu. Pri vložení USB kľúča s hudbou do portu pre USB prehrávanie funguje automaticky. V praxi to znamená, keď naštartujete auto, voltmeter adaptérika otestuje, či vaša batéria auta je v poriadku – hláška po anglicky – v tomto čase sa na displeji zobrazuje aj napätie auta, približne po 5. sekundách adaptérik začne automaticky prehrávať hudbu z USB kľúča, ak máte Micro SD kartu v adaptériku, tak z nej. Prenos zvuku z adaptériku do autorádia je čistý, bez šumu, až príliš skvelý. Skladby je možné jednoducho prepínať prostredníctvom tlačítko na adaptériku.

Adaptérik je veľmi úspešný, nechýba až 129 hodnotení zákazníkov

Jeho cena sa pohybuje na úrovni: 13.69€.

Vďaka kupónu: AMXPCC02

Cena klesne na hodnotu: 11.87€, poštovné je zadarmo.

Kliknutím SEM prejdete do e-shopu s produktom adaptérik

Nevidíš políčko pre vloženie zľavového kupónu na Gearbeste? Takto ho nájdeš

8 dôvodov prečo sa oplatí nakupovať na Gearbeste: Servisné stredisko v EU

Hľadáš kupón, alebo pôvodný vypršal? Napíš nám do Online podpory

Do pár dní doma z EU skladu, poštovné zadarmo, bez poplatkov navyše